کدو حلوایی یکی از سبزیجات پرطرفدار و مغذی است که گاهی ممکن است طعم آن تلخ شود و تجربه آشپزی را کمی دشوار کند. هنر واقعی آشپزی این است که بتوانیم حتی وقتی یک ماده طعم اصلی خود را ندارد، آن را اصلاح کنیم و طعمی متعادل و دلپذیر خلق کنیم.
سرمربی نیوزیلند: گروه سختی داریم، اما پیروزی مقابل ایران و دیگر تیمها ممکن است
کُدینگ بنزینِ کرمان در پیچوخم عدالت و اعتراض
پهلوگیری ۱۰ هزار تن گندم در بندر امیرآباد
رییس کل دادگستری استان کرمان: مسائل گمرکی فعالان اقتصادی را دلسرد کرده است
توصیههایی ساده، اما تاثیرگذار برای کاهش مصرف آب + فیلم
برگزاری جشنواره شفافیت و سلامت اداری/ عملکرد ۲۵۴ دستگاه از سه قوه کشور بررسی شد
جعل عنوان پلیس با لباس و بیسیم/ اخاذی از ۷ زن در پایتخت
سه حادثه رانندگی در اقلید و شیراز ۱۱ مصدوم و ۲ فوتی در پی داشتکدو حلوایی یکی از سبزیجات پرطرفدار و مغذی است که گاهی ممکن است طعم آن تلخ شود و تجربه آشپزی را کمی دشوار کند. هنر واقعی آشپزی این است که بتوانیم حتی وقتی یک ماده طعم اصلی خود را ندارد، آن را اصلاح کنیم و طعمی متعادل و دلپذیر خلق کنیم.
کدو حلوایی یکی از سبزیجات پرطرفدار و مغذی است که گاهی ممکن است طعم آن تلخ شود و تجربه آشپزی را کمی دشوار کند. هنر واقعی آشپزی این است که بتوانیم حتی وقتی یک ماده طعم اصلی خود را ندارد، آن را اصلاح کنیم و طعمی متعادل و دلپذیر خلق کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید