×
×

طرز تهیه پاستای بادمجان به روش آشپز مشهور ایتالیایی (فیلم)

  • کد نوشته: 14134
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۴
  • 0 بازدید
  • ۰
  • در این ویدئو یک آشپز ماهر ایتالیایی با مواد اولیه شامل: ۲۵۰ گرم پاستا، یک عدد بادمجان، ۲۵ گرم ماهی آنچوی، یک حبه سیر، مقداری پنیر پارمزان، مقداری جعفری، روغن زیتون، نمک، فلفل و فلفل چیلی این پاستا را درست می‌کند.

    طرز تهیه پاستای بادمجان به روش آشپز مشهور ایتالیایی (فیلم)
  • در این ویدئو یک آشپز ماهر ایتالیایی با مواد اولیه شامل: ۲۵۰ گرم پاستا، یک عدد بادمجان، ۲۵ گرم ماهی آنچوی، یک حبه سیر، مقداری پنیر پارمزان، مقداری جعفری، روغن زیتون، نمک، فلفل و فلفل چیلی این پاستا را درست می‌کند.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *